fbpx Kontakt - Blogs | Page 4 |

Blog

Get to know our newest offers
and reserve your unit now

Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  11/02/2023

Shes apartament te Ali Demi ne Tirane

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  11/02/2023

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  11/02/2023

Apartamente ne shitje te kompleksi Kaimi

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  11/02/2023

Shes apartamente te Ali Demi

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  04/02/2023

Shtepi ne shitje ne Tirane

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  04/02/2023

Shes apartament ne Tirane

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  04/02/2023

Shiten apartamentet e fundit te kompleksi Mangalem21

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  04/02/2023

Apartamente ne shitje te Ali Demi

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  04/02/2023

Apartamente ne shitje te Ali Demi

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  28/01/2023

Apartamente ne shitje te Ali Demi, Kompleksi Kaimi

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire.


Pages

Kontakt
A   Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
C   +355684049444  E   [email protected]
W   kontakt.al

.

Subscribe to be notified of our latest offers

© 2023 by Design Kontakt