fbpx Kontakt - Blog | Page 4599 |

Blog

Njihuni me ofertat tona më të reja
dhe rezervoni njësinë tuaj tani.

Bujana Bedeni's picture
Bujana Bedeni
  24/11/2020

Shes apartament ne Tirane!

Shitet apartament ne Tirane, rezidenca Mangalem 21 tek Ali Demi.
Apartament 2+1 me siperfaqe 90.7 m2
Orientimi Jug-Lindje 
Kati 3


Erli Luli's picture
Erli Luli
  24/11/2020

Shes Apartament ne Tirane,Ali Demi

Njësi: Apartament 1+1

Shkalla: 10

Kati: 9

Orientimi: Jug-Perëndim

Sip.: 70.8m2


Gesard Serjanaj's picture
Gesard Serjanaj
  24/11/2020

Apartament 2+1 ne shitje ne Tirane tek rezidenca Mangalem 21 ne Ali Dem

Shitet apartament 2+1 ne Tirane tek rezidenca Mangalem 21, Ali Demi. 

Siperfaqja 101 m2

Orientimi Veri-Perendim


Erli Luli's picture
Erli Luli
  24/11/2020

Shes Apartament ne Tirane,Ali Demi

Njësi: Apartament 1+1

Shkalla: 14

Kati: 4

Orientimi: Lindje

Sip.: 58.6m2


Pages

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt