Apartament 2+1 tek rruga Siri Kodra, me siperfaqe 92.1 m2, orientim jug, kati 7.

Apartamenti organizohet ne zonen e dites (sallon dhe kuzhine), tualeti kryesor, dhoma e gjumit dhe llozha.

Hyrja per ne apartament realizohet nepermjet nje korridori te vogel shperndares nga ku aksesohen ne te djathte tualeti i dites, perballe zona e dites, salloni dhe kuzhina nga ku aksesoset llozha e apartamentit me orientim jug, pra ka ndricim natyral gjate gjithe dites.

Perballe ndodhet gjithashtu dhomat e gjumit te femijeve me orientim jug, ne te majte dhoma matrimoniale me orientim jug. 

Per me shume informacion:0692138591