Shiten Vendparkime tek Rezidenca Magnet te 21 Dhjetori!

Me dy kate nën tokë të dedikuar parkimit, Kontakt ofron parkim të sigurt për banoret.

Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim.

Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ajrimi natyral i hapësirës , cilësia e realizimit dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.

⁣Per me shume informacion me kontaktoni ne:0692138591