Shitet dyqan te Bulevardi i Ri, rezidenca Marga1.

Planimetri e rregullt,me siperfaqe 57.8 m2.

I përshtatshem për të zhvilluar çdo lloj biznesi,

 Mundesi financimi me te gjitha bankat deri ne 70%.

Vendodhja qe ka eshte shume e favoreshme, pasi ka te gjitha facilitet dhe akseset .

Per me shume detaje na kontaktoni!0692138591