Postime të tjera

Apartamente ne shitje te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamente komode me siperfaqe te ndryshme qe i pershtaten kerkesave te ndryshme. Ndertim cilesor me fasade te termoizoluar me lesh guri, dritare alumin termik me dopio xham, parket cilesor, dyer gjermane, hidrosanitare inkaso etj. Mundesi pagese me keste dhe financim deri ne 80% te vleres me kolateralin e kompanise. Zone e qete, me ajer te paster dhe uje Selite. Zona mundeson akses te shpejte neper te gjitha pikat me te rendesishme te kryeqytetit. Prenotoni tani apartamentin tuaj.
 
Kontaktoni per me shume informacion.
Viktor Hoti
+355 67 2000 727

Apartamente ne shitje te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamente komode me siperfaqe te ndryshme qe i pershtaten kerkesave te ndryshme. Ndertim cilesor me fasade te termoizoluar me lesh guri, dritare alumin termik me dopio xham, parket cilesor, dyer gjermane, hidrosanitare inkaso etj. Kontaktoni per me shume informacion.

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Apartamente 1+1 dhe 2+1 me siperfaqe te ndryshme. Kompleks rezidencial me 41 pallate i cili ju ofron te gjitha facilitetet per nje jetese te qete dhe komode. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per nje vizite nga afer +355672000727 

Shiten apartamente te Ali Demi, kompleksi Kaimi. Kompleks banimi me 6 pallate 7 kateshe dhe me 13 shkalle. Punime shume cilesore si fasade e termoizoluar me lesh xhami 7cm, dritare alumin termik me dopioxham, parket cilesor, pllaka porcelani ne tualet, hidrosanitare cilesore inkaso, dyer te brendshme gjermane etj. Cmimi me i mire ne zone per apartamente. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Prenotoni apartamentin tuaj te kompleksi Kaimi ne Tirane. Per me shume informacion kontaktoni ne numrin 067 2000 727.

Shes apartament 2+1 me siperfaqe 98 m2 te Ali Demi ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 6 te nje pallati 7 katesh ne ndertim te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamenti eshte me 3 orientime, jug, perendim dhe veri dhe eshte me 2 tualete me dritare dhe 1 ballkon. Prenotojeni qe tani me 20% te vleres dhe pjesen tjeter e paguani ne Mars 2024 me dorezimin e celesave te apartamentit. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per me shume informacion +355 67 2000 727

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire. Apartamente me punime nga me cilesoret ne treg dhe me cmim shume te mire. Kontaktoni tani per me shume informacion +35567 2000 727

Shes apartament 1+1 me siperfaqe 61.3 m2 te Ali Demi ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 3 te nje pallati 7 katesh ne ndertim te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamenti eshte me orientim jug me 1 tualet dhe 1 ballkon. Prenotojeni qe tani me 20% te vleres dhe pjesen tjeter e paguani ne Qershor 2024 me dorezimin e celesave te apartamentit. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per me shume informacion +355 67 2000 727

Shes apartament 2+1 me siperfaqe 97.8 m2 te Ali Demi ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 3 te nje pallati 7 katesh ne ndertim te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamenti eshte me 3 orientime, jug, perendim dhe veri dhe eshte me 2 tualete me dritare dhe 1 ballkon. Prenotojeni qe tani me 20% te vleres dhe pjesen tjeter e paguani ne Mars 2024 me dorezimin e celesave te apartamentit. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per me shume informacion +355 67 2000 727

Apartamentet e fundit ne shitje me hipoteke te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Kompleks rezidencial me 41 pallate i cili ju ofron te gjitha facilitetet per nje jetese te qete dhe komode. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per nje vizite nga afer +355672000727 

Apartamentet e fundit 2+1 ne shitje te rezidenca Siri 2 ne rr. Siri Kodra. Ndertim shume cilesor me fasade te ventiluar dhe zeizolim, dritare alumin termik, hidrosanitare inkaso, dyer gjermane etj. Gati per banim ne Mars 2023. Mundesi rezervimi me 30% te vleres dhe mundesi financimi me kolateralin e kompanise deri ne 70% nepermjet Union Bank. Kontaktoni tani per me shume informacion ose per nje vizite nga afer.
Viktor Hoti
Agjent shitje
+355 67 2000 727

Shitet super apartament 1+1, financim me banke deri 80%, me orientim Jug ne faze ndertimi te kompleksi Kaimi, nje nga komplekset me cilesine me te larte te ndertimit ne Tirane, me strukture monolite per termete deri 9 balle, me fasade me sistem kapot me lesh guri, me dritare alumin termik dopio xham dhe me grila, hidrosanitare inkaso, laminat ac4 8mm , dere e jashtme e blinduar dhe kunderzjarr, lartesia e katit 295 cm, aspirimi i dedikur pra nuk ka perzjerje aromash, sistem kondicionimi multisplit.
Per me shume info 0685555845 MARKO

Shitet super apartament 1+1, financim me banke deri 80%, me orientim Jug ne faze ndertimi te kompleksi Kaimi, nje nga komplekset me cilesine me te larte te ndertimit ne Tirane, me strukture monolite per termete deri 9 balle, me fasade me sistem kapot me lesh guri, me dritare alumin termik dopio xham dhe me grila, hidrosanitare inkaso, laminat ac4 8mm , dere e jashtme e blinduar dhe kunderzjarr, lartesia e katit 295 cm, aspirimi i dedikur pra nuk ka perzjerje aromash, sistem kondicionimi multisplit.
Per me shume info 0685555845 MARKO

Shiten apartamente te Ali Demi, kompleksi Kaimi. Kompleks banimi me 6 pallate 7 kateshe dhe me 13 shkalle. Punime shume cilesore si fasade e termoizoluar me lesh xhami 7cm, dritare alumin termik me dopioxham, parket cilesor, pllaka porcelani ne tualet, hidrosanitare inkaso, dyer gjermane etj. Cmimi me i mire ne zone per apartamente. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Prenotoni apartamentin tuaj te kompleksi Kaimi ne Tirane. Per me shume informacion kontaktoni ne numrin 067 2000 727.

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Kompleks rezidencial me 41 pallate i cili ju ofron te gjitha facilitetet per nje jetese te qete dhe komode. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per nje vizite nga afer +355672000727 

Kompleksi Kaimi te Ali Demi
Shiten apartamente te tipologjive te ndryshme 1+1, 2+1 dhe 3+1 me siperfaqe, orientime dhe ne kate te ndryshme. Kompleksi eshte me 6 ndertesa 7 kateshe me 13 shkalle. Ndertim shume cilesor me fasade te termoizoluar dhe me konstruksion per termete deri ne 9 balle. Ajri i paster, qetesia dhe uji i Selites e bejne kete kompleks ideal per te jetuar. Mundesi rezervimi me 30% te vleres dhe finacim me kolateralin e kompanise deri ne 70% nepermjet Union Bank. KOntaktoni tani per te zgjedhur dhe rezervuar apartamentin tuaj.
Viktor Hoti
Agjent shitje
+355 67 2000 727
 

Apartamentet e fundit 2+1 ne shitje te rezidenca Siri 2 ne rr. Siri Kodra. Ndertim shume cilesor me fasade te ventiluar dhe zeizolim, dritare alumin termik, hidrosanitare inkaso, dyer gjermane etj. Gati per banim ne Mars 2023. Mundesi rezervimi me 30% te vleres dhe mundesi financimi me kolateralin e kompanise deri ne 70% nepermjet Union Bank. Kontaktoni tani per me shume informacion ose per nje vizite nga afer.
Viktor Hoti
Agjent shitje
+355 67 2000 727

Shiten apartamente te kompleksi me i ri te Ali Demi. Cilesi shume e larte ne ndertimi me konstruksion per termete deri 10 balle, me sistem kapot me lesh guri per termoizolim perfekt dhe zeizolim, dritare te cilesise te larte me alumin termik dopio xham me gas dhe grila ne dritare, sistem kondicionimi multisplit, aspirim i dedikuar, laminac ac4 8mm, tualet me hidrosanitare inkaso.
Paguani 20% te vleres ne momentin qe rezervoni apartament dhe paguani 80% kur merni celesat e apartamentit te perfunduar. Perfundimi per 15 muaj. Pjesen e 80% mund ta merni kredi, ju mbeshtesim me kolateral. Per me shume info 0685555845 Marko

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite. Apartamente komode, me cilesi te larte ndertimi dhe me hipoteke. Kontaktoni tani per me shume informacion ose per nje vizite ne prone +355 67 2000 727

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire. Apartamente me punime nga me cilesoret ne treg dhe me cmim shume te mire. Kontaktoni tani per me shume informacion +35567 2000 727

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite. Apartamente komode, me cilesi te larte ndertimi dhe me hipoteke. Kontaktoni tani per me shume informacion ose per nje vizite ne prone +355 67 2000 727