fbpx CITOFON | Kontakt

CITOFON

Çentrali i citofonisë është i vendosur jashtë çdo hyrje të godinave. Çentrali i citofonisë është vendosur gjithmonë në katin përdhe dhe jashtë derës kryesore. Në çentralin e citofonise janë shënuar të gjithë emrat e apartamenteve apo bizneseve. Dera e hyrjes për në objekt hapet vetëm në momentin kur personi telefonuar jep sinjalin e hapjes. Sistemi i përdorur ofron shërbimin audio.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit