fbpx Dalje në tarracë | Kontakt

Dalje në tarracë

Tarraca e çdo vile është tarracë e shfrytëzueshme. Shkalla shkon deri në tarracë. Tarraca do të realizohet me dysheme lundruese me pllaka. Pjerrësia e çatisë shkon deri në 2%. Konstruimi i tarracës ofron termoizolim dhe hidroizolim nga faktorët e jashtëm atmosferikë me anë të termoizolimit me lesh guri dhe hidroizolimit me EVALON, duke shmangur njëkohësisht dhe ishujt e nxehtësisë. Dalja në tarracë realizohet nga shkalla dhe nga dyert teknike. Dera e daljes është derë teknike xhami me termoizolim. Gjithashtu janë vendosur ullukët në mënyrë që të bëhet kullimi i ujërave dhe njëkohësisht mos pengojë dhe ecjen e banorëve të vilës.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt