fbpx DAVANCALË NË BALLKONE | Kontakt

DAVANCALË NË BALLKONE

Mermerët duhet të kontrollohen që të kenë përmasat e kërkuara dhe të mos jenë të ciflosura apo të dëmtuara. Realizohet me kujdes nivelimi i sipërfaqes së parapetit duke ruajtur horizontalitetin dhe duke mos krijuar boshllëqe apo gropëza.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit