fbpx DERA E HYRJES NË -1 | Kontakt

DERA E HYRJES NË -1

Ndër dyert që Kontakt realizon me një kujdes të veçantë për objektet e banimit janë gjithashtu dyert e hyrjes në katin -1, ku për realizimin e tyre përdoret profil alumini RAL 9010, dhe paneli i xhamit eshtë me një shtresë.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit