fbpx DERA JASHTË APARTAMENTIT | Kontakt

DERA JASHTË APARTAMENTIT

Detyrimi ynë ndaj sigurisë na shtyn të bashkëpunojmë me lider të prodhimit të dyerve për apartamente, në implementimin e elementëve në përputhje me standartet. Dyert e jashtme janë pjesë e paketës që Kontakt aplikon për izolimin termik dhe akustik, Gjithashtu është në harmoni me elementet e tjerë të kompozimit të ambienteve të ndërtesës.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit