fbpx DRITARE ME ALUMIN TERMIK | Kontakt

DRITARE ME ALUMIN TERMIK

Dritaret e aluminit termik ofrojnë sisteme izoluese që plotësojnë standardet e larta të ndërtesave private dhe publike, duke kombinuar nivelet e kërkuara të izolimit termik, atë të ujit dhe të tingullit. Kjo është zgjedhja ideale për çdo lloj ndërtimi që kërkon standarde të rrepta për performancë të lartë dhe siguri maksimale.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit