fbpx FASADË E VENTILUAR | Kontakt

FASADË E VENTILUAR

Në ndërtesat e reja dhe ato ekzistuese të Kontakt, sistemet e fasadave të ventiluara janë sistemet që përmbushin të gjitha kërkesat e fizikës së ndërtimit dhe projektimit të fasadës. Ndërtesa të tilla janë të mbrojtura nga ndikimet atmosferike të cilat nuk vjetrohen. Veshja i jep jetëgjatësi fasadës së ndertesës.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit