fbpx HIDROIZOLIM NËN TOKË | Kontakt

HIDROIZOLIM NËN TOKË

Delta®-Terraxx ofron përdorim universal, siguri maksimale për muret e podrumit nga presioni hidrostatik i ujit, dhe ujit artezian. Faqja e cila përballet me tokën formon një shtresë të kullimit mbi të gjithë sipërfaqen, duke tejkaluar kërkesat e DIN 4095. Shtresat e gjeotekstileve mbajnë të pa bllokuar strukturën Dimple.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit