fbpx Kabinë elektrike | Kontakt

Kabinë elektrike

Në kabinën elektrike montohen transformatorët dhe çelat të markës së njohur Schneider Electric. Këta transformatorë kanë nivel tensioni 20/0.4 Kv dhe realizojnë furnizimin me energji elektrike të objektit. Transformatorët e përdorur janë të tipit të thatë për të shmangur rrezikun nga zjarri. Kabina elektrike ka të instaluar sistemin e lajmërimit zanor dhe vizual nëse ka mbinxehje të transformatorëve. Për mbrojtjen nga fushat elektromagnetike të transformatorëve është realizuar Kafazi i Faradeit i cili pengon përhapjen e tyre në ambientin përreth.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt