fbpx KONDICIONIMI I APARTAMENTIT | Kontakt

KONDICIONIMI I APARTAMENTIT

Kondicionimi i apartamenteve është sistemi që përmirëson kushtet e komfortit termik. Sistemi që është përdorur për kondiconimin e apartamenteve është multi split. Ky sistem ka rendiment shumë të lartë, që do të thotë konsum të ulët të energjisë elektrike. Përfitimi i energjisë termike është i menjëhershëm, shumë i lehtë në komandim dhe pajisjet e brëndshme përshtaten lehtë me mobilimin e apartamenteve. Të gjitha vetitë e lart përmendura e bëjnë ketë sistem më të përshtatshëm për apartamente.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit