fbpx KOSH PËR MBETURINA | Kontakt

KOSH PËR MBETURINA

Një vlerë e shtuar në ambientet e jashtme të Kontakt janë dhe pajisjet e ndryshme të cilat vijnë në ndihmë të banorëve të komplekseve. Ndër to janë dhe koshat e mbeturinave te cilat i gjeni të mirësistemuara me njera-tjetrën, janë të pastra dhe vijnë më dizajne dhe ngjyra të ndryshme.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit