fbpx LYERJA NË SHTRESAT E BRËNDSHME | Kontakt

LYERJA NË SHTRESAT E BRËNDSHME

Zgjedhja e bojës plastike është zgjedhje me avantazhe në mirëmbajtje ku sipërfaqet e lyera me bojë plastike pastrohen lehtë dhe janë rezistente ndaj detergjentëve larës. Vetitë hidrolizuese të bojës plastike sigurojnë mbrojtje nga lagështia. Specialistët e zbatimit punojnë me kujdes për të përfituar sipërfaqe uniformë, duke njohur rëndësinë që ka lyerja në formulimin e hapësirës së brëndshme. Specialistët e zbatimit sigurojnë gjithashtu që bojatisja të kryhet me kujdes, në mënyrë që të përfitohen sipërfaqe uniformë.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit