fbpx MATËSA ELEKTRIK | Kontakt

MATËSA ELEKTRIK

Matësat elektrik janë të gjithë matësa elektronik. Ata mund të jenë matesa 3 fazor (zakonisht për bizneset) dhe matësa 1 fazor (zakonisht për abonentët familjarë). Matesat elektrik janë inkasuar në panele metalik. Panelet metalik janë gjithmonë të pozicionuara në katin përdhe dhe pranë shkallës.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit