fbpx PERIME DHE ERËZA | Kontakt

PERIME DHE ERËZA

Sistemimet tona të jashtme përveç gjelbërimit, pastertisë dhe ngjyrave të bukura nga lulet në çdo stinë, shquhen gjithashtu dhe për perimet dhe erëzat e mbjella në fushat e brëndshme të komplekseve tona. Aty mund të gjënden perime dhe erëza sezonale.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit