fbpx RRJETI I JASHTËM I UJËRAVE TË SHIUT | Kontakt

RRJETI I JASHTËM I UJËRAVE TË SHIUT

Rrjeti i jashtëm i shkarkimit të ujërave të shiut është ndërtuar për mbledhjen e ujërave që vijnë nga ballkonet dhe tarracat e godinave dhe njëkohësisht bën mbledhjen e ujërave të shiut me anë të pusetave me grile që janë vendosur tek rrugicat e kompleksit. Rrjeti i ujërave të shiut është ndërtuar i ndarë nga rrjeti i shkarkimit të ujërave të zeza për të evituar aromat e pakëndshme që mund të vijnë nga ky rrjet.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit