fbpx RRUGICA ME KALLDRËM | Kontakt

RRUGICA ME KALLDRËM

Një nga detajet më të veçanta që Kontakt aplikon në hapsirat e brëndshme të komplekseve janë rrugicat me kalldrëm. Për realizimin e tyre përdoren pllaka guri 7*7*7 cm mbi shtresë rëre dhe çakell për t’u fiksuar në tokë natyrale. Bordurë betoni e parafabrikuar e inkastruar në shtresën e çakellit me llaç.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit