fbpx SINJALISTIKË RRUGORE MBI TOKË | Kontakt

SINJALISTIKË RRUGORE MBI TOKË

Sinjalistika mbi tokë që Kontakt ofron, është në standardet bashkëkohore. Banoret dhe vizitorët nga jashtë kompleksit tashmë e kanë më të lehtë orientimin përsa i përket hyrjes dhe numrave të shkallëve në objekt falë tabelave orientuese në sistemimet e jashtme.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit