fbpx SINJALISTIKË RRUGORE NËN TOKË | Kontakt

SINJALISTIKË RRUGORE NËN TOKË

Kontakt i kushton një kujdes të vecantë sinjalistikës në katin -1, duke vendosur tabela sinjalizuese dhe orientuese. Sinjalistika në katin -1 përbëhet nga tabela orientuese dhe sinjalistikë e vizatuar në dysheme dhe në mur për të orientuar banorët e kompleksit për hyrjet dhe shkallet e objekteve përkatëse nëntokë. Kujdeset gjithashtu për mirmbajtjen e tyre në vazhdueshmëri.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit