fbpx TABELIZIM | Kontakt

TABELIZIM

Tabelizimi përdoret për orientimin e banorëve brënda objektit. Gjithashtu ajo funksionon për sensibilizimin e qytetarëve për mbajtjen pastër të ambienteve të përbashkta. Materiali i përdorur është forex me trashësi 3 mm. Montimi i tyre realizohet me ngjitës biadeziv dhe ngjitës silikon.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit