fbpx Trotuar pllaka betoni | Kontakt

Trotuar pllaka betoni

Rrugët këmbësore janë të projektuara në perimetër të objektit dhe në oborret e brendshme. Ato janë të shtruara me pllaka 48 mm, me dimensione të ndryshme të cilat krijojnë një teksturë të veçantë.

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt