fbpx VESHJE E MUREVE JASHTË | Kontakt

VESHJE E MUREVE JASHTË

Kontakt siguron kursimet mujore në energji me 60% për ngrohjen dhe ftohjen në një ambient ekologjik dhe në nivel global. Ne bashkëpunojmë me më të mirët, të bindur se sistemi i termoizolimit rimburson çdo investim në një kohë të shkurtër.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit