fbpx Kontakt - Blog | Page 4608 |

Blog

Njihuni me ofertat tona më të reja
dhe rezervoni njësinë tuaj tani.

Ledion Malaj's picture
Ledion Malaj
  24/11/2020

Shes Apartament ne Tirane

  • Lartesia e katit 2.95 m
  • Planimetri e rregullt
  • Ambiente te gjelberuara, lulishte
  • Aspirim i dedikuar
  • Fasade e termoizoluar.

Bujana Bedeni's picture
Bujana Bedeni
  24/11/2020

Shes apartament ne Tirane!

Shitet apartament ne Tirane, rezidenca Mangalem 21 tek Ali Demi.
Apartament 2+1 me siperfaqe 90.7 m2
Orientimi Jug-Lindje 
Kati 3


Bujana Bedeni's picture
Bujana Bedeni
  24/11/2020

Shes apartament ne Tirane!

Shitet apartament ne Tirane, rezidenca Mangalem 21 tek Ali Demi.
Apartament 2+1 me siperfaqe 90.7 m2
Orientimi Jug-Lindje 
Kati 3


Erli Luli's picture
Erli Luli
  24/11/2020

Shes Apartament ne Tirane,Ali Demi

Njësi: Apartament 1+1

Shkalla: 10

Kati: 9

Orientimi: Jug-Perëndim

Sip.: 70.8m2


Gesard Serjanaj's picture
Gesard Serjanaj
  24/11/2020

Apartament 2+1 ne shitje ne Tirane tek rezidenca Mangalem 21 ne Ali Dem

Shitet apartament 2+1 ne Tirane tek rezidenca Mangalem 21, Ali Demi. 

Siperfaqja 101 m2

Orientimi Veri-Perendim


Erli Luli's picture
Erli Luli
  24/11/2020

Shes Apartament ne Tirane,Ali Demi

Njësi: Apartament 1+1

Shkalla: 14

Kati: 4

Orientimi: Lindje

Sip.: 58.6m2


Pages

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt