fbpx Kontakt - kontaktwm's blog |
kontaktwm
  14/07/2023

3 Pyetje për OxA

https://www.youtube.com/shorts/i-_6IEc423k

-Çfarë ka të veçantë OxA?
-Objekte 3 katëshe dhe 100% banim.


kontaktwm
  14/07/2023

Të jesh klient në Kontakt

Klientët në Kontakt marrin gjithmonë shërbimin më të mirë.


kontaktwm
  27/06/2023

Të japësh tokën tënde për zhvillim në Kontakt

Nëse keni një tokë në Tiranë dhe doni ta jepni për zhvillim, Kontakt është me ju. Mjafton që të keni dokumentat e pronësisë dhe dëshirën të bashkëpunoni me ne.


Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt