Klientët në Kontakt marrin gjithmonë shërbimin më të mirë. Nëse ke vendosur të blesh tek një prej objekteve tona, ti do të kesh mundësinë të bësh ndryshime duke bërë një kërkesë paraprake pranë departamentit juridik. Arkitektët tanë do ta shqyrtojnë dhe do të kthejnë një përgjigje teknike me email. Nëse kërkesa juaj është teknikisht e mundshme, projekti i ndryshuar i jepet inxhinierëve për zbatim. Ndërkohë agjentet tanë janë gjithmonë aty për tju asistuar, janë “avokati” juaj, të cilët përpiqen të mbrojnë interesat e klientit në çdo kohë. Dhe çfarë është më e rëndësishmja, ti e merr apartamentin bashkë me hipotekën.