Shiten dyqanet e fundit te rezidenca Marga 2 te Bulevardi i ri. Dyqane me siperfaqe te ndryshme, me lartesi 5 meter dhe me fasade xhami dhe alumini termik. Vendndodhje ideale shume prane Bulevardit te ri  dhe ne nje zone e gjitha e banuar. Gati per perdorim. Mundesi financimi nepermjete Union Bank me kolateralin e kompanise.

Per nje vizite ne prone ose me shume informacion kontaktoni ne numrin +355 67 2000 727