Shiten apartamentet e fundit ne katet e para te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Apartamente 1+1 dhe 2+1 me siperfaqe te ndryshme. Kompleks rezidencial me 41 pallate i cili ju ofron te gjitha facilitetet per nje jetese te qete dhe komode. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per nje vizite nga afer +355672000727