Shiten vendparkime te kompleksi Magnet te 21 Dhjetori

Shiten vendparkime me cmimin me te mire ne zone. Parkime te sigurta ne katet -1 dhe -2. Mundesi shume e mire investimi pasi kerkesa per vendparkime me qera ne zone eshte shume e larte.

Kontaktoni per me shume informacion: 067 2000 727