fbpx Hidrosanitare inkaso | Kontakt

Hidrosanitare inkaso

Tualetet pajisen me hidrosanitare funksionale dhe estetike. Wc dhe bide Creavit janë sistem inkaso me gjysëm konstruksion. Estetika në tualet rafinohet me tej me përdorimin e grupeve të dushit inkaso bronx Pitagora.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt