fbpx kontaktwm | Kontakt

OKAZIONE!

3 Pyetje për OxA

https://www.youtube.com/shorts/i-_6IEc423k -Çfarë ka të veçantë OxA? -Objekte 3 katëshe dhe 100%...

Mëso më shumë

Të jesh klient në Kontakt

Klientët në Kontakt marrin gjithmonë shërbimin më të mirë. Nëse ke vendosur të blesh tek një prej...

Mëso më shumë

Të japësh tokën tënde për zhvillim në Kontakt

Nëse keni një tokë në Tiranë dhe doni ta jepni për zhvillim, Kontakt është me ju. Mjafton që të...

Mëso më shumë

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt