Apartament 2+1 me siperfaqe 92.8 m2, orientim perendim, kati 2 ne rezidencen Siri prane Bulevardit te Ri. Apartamenti ka 1 planimetri kuadratike qe e ben 100% te shfrytezueshme.Eshte i mireorganziuar ne 2 dhoma gjumi me siperfaqe optimale, ku dhoma matrimoniale ka dhe tualet te dedikuar dhe akseson llozhen e apartamentit, tualeti kryesor ne hyrje, pjesa e gatimit ne forme L dhe zona e dites.  Apartamenti eshte  i mirendricuar gjate gjithe dites dhe ndodhet ne nje rezidence afer Qendres dhe institucioneve kryesore dhe ofron te gjitha kushtet per nje jetese te qete e komode. Rezidenca eshte me fasade te ventiluar, tualete inkaso, zeizolim  akustik, termoizolim, hidroizolim etj. Mundesi rezervimi me 1000 Euro dhe pagesat jane me keste

Per me teper detaje kontaktoni ne nr 069 26 72 831