Njesi sherbimi me sipërfaqe 122.5 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti ne rezidencen Marga prane Bulevardit te Ri! Shtrirja e saj lineare, çarjet ne fasadë, aksesi i dfyfishte nga rruga dhe nga oboori i brendshem i rezidences dhe flukset e levizjes së banorëve e bëjnë atë një njësi të shkëlqyer, e cila përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër. Tualeti është i vendosur në mes të gjatësisë së njësisë, në pjesën anësore duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar nga ndërprerjet e cfarëdolloji, për ta bërë sa më funksionale dhe të pastër hapësiren e brendshme.

Per me teper info ose vizite ne prone kontaktoni ne nr 069 26 72 831 Joana Isufi - Specialiste Shitje