Apartament 2+1, me sipërfaqe 82.1  m2, me orientim lindje ne rezidencen Kaimi, Ali Demi. Apartamenti eshte i mireorganizuar ne 2 dhoma gjumi me siperfaqe optimale, tualeti ne te djathte te hyrjes kryesore, kendi i gatimit ne te majte  dhe dhoma e ndenjes e cila ka akses ne llozhen e apartamentit.  Apartamenti eshte i mireorganizuar dhe i mirendricuar gjate gjithe dites dhe ndodhet ne nje zone me potencial te larte zhvillimi. Rezidenca eshte me fasade te termoizoluar, tualete me hidrosanitare inkaso, izolim  akustik, hidroizolim etj.
Mundesi rezervimi me 1.000 Euro dhe ofrohet financim ne rast se doni ta merni me kredi.
Per me teper info kontaktoni ne nr 069 26 72 831