Apartament 1+1, me sipërfaqe 53 m2, me orientim perendim ne rezidencen Kaimi. Apartamenti ka nje planimetri te regullt kuadratike e shfrytezuar maksimalisht. Sapo hyn ne apartament ne te djathe eshte e pozicionuar dhoma e gjumit me siperfaqe optimale e cila ka akses ne llozhen e apartamentit, tualeti me dritare, ndersa ne te majte eshte i pozicionuar kendi i gatimit ne forme L-je dhe dhoma e ndenjes. Apartamenti eshte i mireorganizuar dhe i mirendricuar gjate gjithe dites. Rezidenca do jete me standartet bashkekohore: tualete inkaso, izolim  akustik, termoizolim, hidroizolim etj.
Mundesi rezervimi me 1.000 Euro dhe ofrohet financim ne rast se doni ta merni me kredi.
Per me teper info kontaktoni ne nr 069 26 72 831