fbpx Kontakt - Blog | Page 9 |

Ofertat tona.

Njësi në okazion, çmimet e fundit dhe projektet më të reja i gjeni në blogun personal të agjentëve tanë. Njihuni me ofertat tona dhe rezervoni njësinë tuaj.

Joana Isufi's picture
Joana Isufi
  10/04/2021

Dua apartament 1+1 okazion ne Tirane

Apartament 1+1 me siperfaqe 61.2 m2, orientim jug, kati 2 ne rezidencen Siri, rruga Siri Kodra.


Joana Isufi's picture
Joana Isufi
  10/04/2021

Shes apartament ne Tirane

Apartament me siperfaqe  31.2 m2, orientim lindje ne kompleksin Mangalem 21, kati 2.


Joana Isufi's picture
Joana Isufi
  10/04/2021

Dua apartament 2+1 okazion ne Tirane

Apartament 2+1, me sipërfaqe 104.7 m2, me një orientim të dyanshëm veri-perëndim dhe jug-lindje.


Joana Isufi's picture
Joana Isufi
  10/04/2021

Dua apartament 1+1 okazion ne Tirane

Apartament 1+1, siperfaqe 59.3 m2, kati 4, orientim jug ne kompleksin Magnet, prane 21 Dhjetorit.


Erli Luli's picture
Erli Luli
  10/04/2021

Shtepi ne shitje ne Tirane!!

Shtepi ne shitje ne Tirane!!!

Apartamente ne shitje ne Tirane prane Kompleksit Mangalem 21 tek Ali Demi!!!


Erli Luli's picture
Erli Luli
  10/04/2021

Shtepi ne shitje ne Tirane!!

Shtepi ne shitje ne Tirane

Apartament ne shitje ne Tirane prane Kompleksit Mangalem 21 tek Ali Demi!!!


Erli Luli's picture
Erli Luli
  10/04/2021

Shtepi ne shitje ne Tirane!!

Shtepi ne shitje ne Tirane!!!

Apartament ne shitje ne Tirane,prane Kompleksit Mangalem 21 tek Ali Demi.


Erli Luli's picture
Erli Luli
  10/04/2021

Shtepi ne shitje ne Tirane!!

Shtepi ne shitje ne Tirane Prane Kompleksit Magnet !!!

 


Erli Luli's picture
Erli Luli
  10/04/2021

Shtepi ne shitje ne Tirane!!

Shtepi ne shitje ne Tirane Prane Kompleksit Magnet !!!

 


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  09/04/2021

Shes apartamente ne Tirane me cmim okazion

Apartamente në shitje në Tiranë me cmim okazion tek Bulevardi i Ri, rezidenca Marga

Ndërtim super cilësor.


Pages

Kontakt Shpk
A  Ndre Mjeda Str 40  Al - 1023 Tirana
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit