fbpx Kontakt - Blog | Page 6 |

Blog

Njihuni me ofertat tona më të reja
dhe rezervoni njësinë tuaj tani.

Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  24/12/2022

Shiten apartamente te Siri Kodra

Apartamentet e fundit 2+1 ne shitje te Siri 2 ne rrugen Siri Kodra.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  24/12/2022

Shes apartament ne Tirane

Shes apartamente ne Tirane te kompleksi Kaimi. Apartamente me siperfaqe te ndryshme qe i pershtaten kerkesave tuaja.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  10/12/2022

Shes apartament te kompleksi Kaimi

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi. Kompleks modern banimi ne nje zone shume te kerkuar dhe shume prane qendres se Tiranes.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  10/12/2022

Shtepi ne shitje ne Tirane

Shiten apartamentet e fundit te kompleksi Mangalem21. Nese po kerkoni per nje apartament me cmimin me te mire ne Tirane, ne nje kompleks rezidencial atehere ate e gjeni te kompleksi Mangalem21.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  10/12/2022

Shes apartament te Ali Demi, kompleksi Mangalem21

Shiten apartamentet e fundit te kompleksi Mangalem21. Nese po kerkoni per nje apartament me cmimin me te mire ne Tirane, ne nje kompleks rezidencial atehere ate e gjeni te kompleksi Mangalem21.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  10/12/2022

Apartamente ne shitje te Ali Demi

Shiten apartamentet e fundit te kompleksi Mangalem21. Nese po kerkoni per nje apartament me cmimin me te mire ne Tirane, ne nje kompleks rezidencial atehere ate e gjeni te kompleksi Mangalem21.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  05/12/2022

Shiten apartamente te kompleksi Kaimi te Ali Demi

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi. Kompleks modern banimi ne nje zone shume te kerkuar dhe shume prane qendres se Tiranes.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  03/12/2022

Apartamentet e fundit ne shitje te rezidenca Siri 2 ne rrugen Siri Kodra

Apartamentet e fundit ne shitje te rezidenca Siri 2 me cmimin me te mire ne zone. Apartamente me cilesi te larte me zhurmeizolim, termoizolim etj.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  03/12/2022

Shes apartamente te rezidenca Marga 2, Bulevardi i ri

Apartamentet e fundit ne shitje te rezidenca Marga 2 me cmimin me te mire ne zone. Apartamente me cilesi te larte me zhurmeizolim, termoizolim etj.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  03/12/2022

Shes apartamente te kompleksi Mangalem21

Shiten apartamentet e fundit te kompleksi Mangalem21. Nese po kerkoni per nje apartament me cmimin me te mire ne Tirane, ne nje kompleks rezidencial atehere ate e gjeni te kompleksi Mangalem21.


Pages

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2022 by Design Kontakt