fbpx Kontakt - Blog | Page 5 |

Blog

Njihuni me ofertat tona më të reja
dhe rezervoni njësinë tuaj tani.

Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  28/01/2023

Shes apartamente te kompleksi Kaimi, Ali Ddemi

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  28/01/2023

Shes apartamente te Ali Demi, kompleksi Mangalem21

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  28/01/2023

Shiten apartamente te Ali Demi

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  28/01/2023

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  21/01/2023

Apartamentet e fundit ne shitje te Marga 2, Bulevardi i ri

Shiten apartamentet e fundit 2+1 duke filluar nga 88.1 m2 te rezidenca Marga 2 te Bulevardi i ri.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  21/01/2023

Shiten apartamente te Ali Demi, kompleksi Kaimi

Shes apartamente ne Tirane te kompleksi Kaimi. Apartamente me siperfaqe te ndryshme qe i pershtaten kerkesave tuaja.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  21/01/2023

Apartamente ne shitje te kompleksi Kaimi

Shes apartamente ne Tirane te kompleksi Kaimi. Apartamente me siperfaqe te ndryshme qe i pershtaten kerkesave tuaja.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  21/01/2023

Shes apartamente te Ali Demi

Shiten apartamentet e fundit te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  14/01/2023

Apartamente ne shitje ne Tirane

Shes apartamente ne Tirane te kompleksi Kaimi. Apartamente me siperfaqe te ndryshme qe i pershtaten kerkesave tuaja.


Pages

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt