fbpx Kontakt - Blog | Page 7 |

Ofertat tona.

Njësi në okazion, çmimet e fundit dhe projektet më të reja i gjeni në blogun personal të agjentëve tanë. Njihuni me ofertat tona dhe rezervoni njësinë tuaj.

Amela Lugaj
  14/06/2022

Shes Shtepi 2+1 tek Siri Kodra

Apartament 2+1 tek rruga Siri Kodra, me siperfaqe 92.1 m2, orientim jug, kati 7.


marko.cuko
  14/06/2022

Shes Apartament 2+1 te Ali Demi

Shitet apartament 2+1 me siperfaqe 73.6 m2 te Ali Demi, kompleksi Kaimi,

Apartament  ne shitje ka orientim Jug-Lindje dhe ndodhen ne disa kate.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  14/06/2022

Shes shtepi te Ali Demi

Shiten apartamente 1+1 dhe 2+1 te rezidenca Kaimi te Ali Demi


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  14/06/2022

Shiten apartamente komode te Ali Demi

Shiten apartamente 1+1 dhe 2+1 te rezidenca Kaimi te Ali Demi


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  14/06/2022

Shes dyqane te Bulevardi i ri, rezidenca Marga

Shes dyqane me siperfaqe te ndryshme te rezidenca Marga te Bulevardi i ri. Dyqane me lartesi 5 meter dhe me fasada te medha xhami te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  14/06/2022

Shiten njesi sherbimi te rezidenca Marga

Shes dyqane me siperfaqe te ndryshme te rezidenca Marga te Bulevardi i ri. Dyqane me lartesi 5 meter dhe me fasada te medha xhami te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  14/06/2022

Dyqane ne shitje te Bulevardi i ri

Shes dyqane me siperfaqe te ndryshme te rezidenca Marga te Bulevardi i ri. Dyqane me lartesi 5 meter dhe me fasada te medha xhami te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  14/06/2022

Shiten dyqane te rezidenca Marga

Shes dyqane me siperfaqe te ndryshme te rezidenca Marga te Bulevardi i ri. Dyqane me lartesi 5 meter dhe me fasada te medha xhami te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  14/06/2022

Shes parkime te 21 Dhjetori

Shiten vendparkime te kompleksi Magnet te 21 Dhjetori


Pages

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit