fbpx Kontakt - Blog | Page 4 |

Ofertat tona.

Njësi në okazion, çmimet e fundit dhe projektet më të reja i gjeni në blogun personal të agjentëve tanë. Njihuni me ofertat tona dhe rezervoni njësinë tuaj.

Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  20/06/2022

Shes dyqan me hipoteke ne rr. Jordan Misja

Shes dyqane me siperfaqe te ndryshme te rezidenca Marga te Bulevardi i ri. Dyqane me lartesi 5 meter dhe me fasada te medha xhami te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  20/06/2022

Shiten njesi sherbimi me hipoteke te Bulevardi

Shes dyqane me siperfaqe te ndryshme te rezidenca Marga te Bulevardi i ri. Dyqane me lartesi 5 meter dhe me fasada te medha xhami te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  20/06/2022

Shiten dyqane me hipoteke te Bulevardi i ri

Shes dyqane me siperfaqe te ndryshme te rezidenca Marga te Bulevardi i ri. Dyqane me lartesi 5 meter dhe me fasada te medha xhami te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  20/06/2022

Dyqane ne shitje ne rr. Jordan Misja

Shes dyqane me siperfaqe te ndryshme te rezidenca Marga te Bulevardi i ri. Dyqane me lartesi 5 meter dhe me fasada te medha xhami te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  20/06/2022

Shes dyqan ne Tirane

Shes dyqane me siperfaqe te ndryshme te rezidenca Marga te Bulevardi i ri. Dyqane me lartesi 5 meter dhe me fasada te medha xhami te pershtatshme per aktivitete te ndryshme biznesi.


Mario Zhuka
  20/06/2022

Shitet Dyqan ne Tirane Okazion!

Njesi sherbimi me sipërfaqe 122.5 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti ne rezidencen


Mario Zhuka
  20/06/2022

Shitet Dyqan ne Tirane Okazion!

Njesi sherbimi me sipërfaqe 122.5 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti ne rezidencen


Pages

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit