fbpx Kontakt - Blog | Page 2 |

Blog

Njihuni me ofertat tona më të reja
dhe rezervoni njësinë tuaj tani.

Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  25/02/2023

Shiten apartamente ne Tirane, kompleksi Kaimim te Ali Demi

Shiten apartamente te Ali Demi, kompleksi Kaimi. Kompleks banimi me 6 pallate 7 kateshe dhe me 13 shkalle.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  25/02/2023

Shiten apartamentet e fundit te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Kompleks rezidencial me 41 pallate i cili ju ofron te gjitha facilitetet per nje jetese te qete dhe komode.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  18/02/2023

Apartamente 2+1 ne shitje te Siri Kodra ne Tirane

Apartamentet e fundit 2+1 ne shitje te rezidenca Siri 2 ne rr. Siri Kodra.


marko.cuko
  18/02/2023

Okazion te Ali Demi

Shiten apartamente te kompleksi me i ri te Ali Demi.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  11/02/2023

Shitet shtepi te Ali Demi

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  11/02/2023

Shes apartament te Ali Demi ne Tirane

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  11/02/2023

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  11/02/2023

Apartamente ne shitje te kompleksi Kaimi

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire.


Viktor Hoti's picture
Viktor Hoti
  11/02/2023

Shes apartamente te Ali Demi

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite.


Pages

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2022 by Design Kontakt