Nëse keni një tokë në Tiranë dhe doni ta jepni për zhvillim, Kontakt është me ju. Mjafton që të keni dokumentat e pronësisë dhe dëshirën të bashkëpunoni me ne.
Përveç dhënies së ofertës, Kontakt do tju prezantojë edhe me projekt idenë e asaj çfarë do të mund të ndërtojmë nesër, dhe pastaj…Ju vendosni 

Të jesh klient në Kontakt

https://www.youtube.com/watch?v=soO6-9CjUBI&t=5s
Klientët në Kontakt marrin gjithmonë shërbimin më të mirë. Nëse ke vendosur të blesh tek një prej objekteve tona, ti do të kesh mundësinë të bësh ndryshime duke bërë një kërkesë paraprake pranë departamentit juridik.
Arkitektët tanë do ta shqyrtojnë dhe do të kthejnë një përgjigje teknike me email. Nëse kërkesa juaj është teknikisht e mundshme, projekti i ndryshuar i jepet inxhinierëve për zbatim.
Ndërkohë agjentet tanë janë gjithmonë aty për tju asistuar, janë “avokati” juaj, të cilët përpiqen të mbrojnë interesat e klientit në çdo kohë.
Dhe çfarë është më e rëndësishmja, ti e merr apartamentin bashkë me hipotekën.

 

3 Pyetje për OxA

https://www.youtube.com/shorts/i-_6IEc423k

-Çfarë ka të veçantë OxA?
-Objekte 3 katëshe dhe 100% banim.

-Çfarë lehtësirash ka për blerësit?
-Ne ofrojmë apartamente me sipërfaqe të vogël, që fillojnë nga 43 m2, dhe financojmë me kolateralin tonë deri në 70%.

-A mund ta rezervoj tani?
-Po patjetër, vetëm me 1,000€